Hodnocení firmy Stravování DOOT – Rozvoz obědů

*
*
*
*
*
10 hodnocení
Strávník LMR Hulín
11.6.2019
*
*
*
*
*

Předpokládám, že firma má zájem o to, jak jsou zákazníci spokojeni s dodávanými obědy. Proto si dovoluji několik příkladů, kdy spokojen nejsem: Minulý týden byla pečená ryba s bramborovou kaší. Ryba byla buď závadná, nebo olej použitý na smažení byl totálně žluklý. Další připomínka: Váš zelný salát musím vždy dlouho tepelně zpracovávat, připomíná spíše dráty než zeleninu. Dále: Vím, že brambory jsou dražší než banány, ale uvítal bych, kdyby se vyskytly alespoň v jednom jídle každý den. Omáčky jsou přeslazené. - Nejsem zmlsaný, celý život jsem byl odkázán na veřejné stravování, ale musí říct, že ve srovnání Vašich obědů s tím, čím jsem již musel projít, hodnocení Vašich obědů nevypadá moc dobře. Je zajímavé, že některé dny resp. týdny se najdou i výborně připravené obědy, pak se situace najednou "zlomí" a je to zas při starém. Tak mi to připadá, že se střídají hlavní kuchaři ... Prosím, neberte tyto připomínky jako zlomyslnou kritiku. Vařit chutně dovedete, jen aby to bylo nastálo. S pozdravem L.Rýznar, Hulín

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mpkrom
27.3.2019
*
*
*
*
*

Nejprve jsme brali obědy od této firmy. Obědy nám chutnaly, ale jeden ze šoférů k nám přijel třeba v 1/2 druhé odpoledne. Ostatní třeba v10.30. Hledali jsme jiné dodavatele, ale asi po měsíci jsme se s pokorou vrátili zase k DOOT. Nikdo nemá tak dobré obědy. No a ten liknavý šofér byl asi sprdnut a třeba dnes přijel v 11.10.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ptacnikova.l
13.9.2018
*
*
*
*
*

profesionální přístup pestrý jídelníček chutóvě dobré Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
standahrib
9.4.2018
*
*
*
*
*

Dobrý poměr cena/kvalita, spolehlivost dovozu, doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jar.prikrylova
12.5.2016
*
*
*
*
*

Jídlo chutné, výběr ze čtyř chodů, dovezeno vždy včas, nikdy se nestalo,že by nebylo dodáno, naopak má objednávka odeslaná až v neděli byla vyřízena a v pondělí oběd včas doručen. Za mne jen chvála. J.P. Hulín

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
JUDrZavadil
21.1.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den...mám s Vámi jen jednu zkušenost a to,že jsem žádal o sdělení kolik stojí oběd ,nebot nikde na Vašich stránkách to není uvedeno!! Zkrátka nenašel jsem to. Nikdo mě neodpověděl až pak po urgencích.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
spokojený zákazník
30.10.2015
*
*
*
*
*

Já osobně jsem spokojená se vším. Jídlo beru již 3/4 roku a ještě se mi nestalo,že by se to nedalo jíst. Z mého pohledu je kvalita dobrá, množství také, sortiment rozličný, jídlo je dovezeno včas a cena je také přijatelná. Komu se to nelíbí, ať si vaří sám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
astarte
24.10.2014
*
*
*
*
*

Důvodem mé nespokojenosti není kvalita ani množství jídla - s těmi spokojena jsem - ale naprostá nespolehlivost firmy,která jídlo jednou dodá,jindy zase ne,takže se naprosto není možné spolehnout,že oběd v požadovaný den dostanete.Už mnohokrát jsme zůstali bez oběda - chování firmy považuji za velmi nekorektní.Je to škoda,protože vaří opravdu chutně a i cena je dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dr.jaroslav.prochazka
24.9.2014
*
*
*
*
*

Firmu jsem si vybral na základě osobní zkušeností s jinými subjekty z tohoto oboru. Kvalita stravy, komunikace ve věci objednávek a vlastní dovoz obědů je velmi dobrý. Jsem velice spokojen a doporučuji služby využívat i pro ostatní zákazníky. Dr. Jaroslav Procházka, Kroměříž

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Beřich Byst.p.Hostýnem
25.12.2013
*
*
*
*
*

Dodání jídla v čas ,Jídlo velmi chutné a výběř ze čtyř menu .Cena jídla 60 kč i s dovozem .Konkurence v místě je drašší.Doporučuji Mikulenka Bedřich

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 972 724 733
fax:
+420 972 724 733
e-mail:
doot@doot.cz
ICQ:
403-122-746
web:
www.doot.cz
facebook:
facebook.com/StravovaniDOOT
  • Nádražní 737
  • Hulín
  • 768 24
  • mapa

Kontaktní osoby